+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Catalunya

La Barcelona del 1714

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

L’Onze de Setembre de 1714, finalitza un setge i una guerra que van ser punt d’inflexió en el destí de Catalunya. Però aquesta simbòlica data va ser el final d’un llarg procés que començà molt abans, per intentar canviar el transcurs de la història. Farem un recorregut pels llocs que van ser escenari dels últims moments del setge i també per aquells que ens permetran entendre la importància comercial i política que tenia Barcelona l’any 1700.

Ens trobarem a la Plaça de Pau Vila, on oneja la senyera situada davant del que va ser el Portal de Mar, la porta de la muralla que donava accés des del port al barri més actiu de la Barcelona del XVII. Des d’allí ens aproparem al recuperat Baluard del Migdia, un dels focus de resistència més actius durant el setge del 1714. Continuarem el nostre recorregut pel Pla de Palau, el gran centre comercial i també polític dels primers anys del 1700. Ens endinsarem al barri del Born per arribar al Fossar de les Moreres, a tocar de Santa Maria del Mar, i al Passeig del Born, la gran plaça major del barri en aquella època. Arribarem després al Centre Cultural del Born, que ens permetrà comentar les conseqüències de la derrota de l’Onze de Setembre. Finalment, i per acabar la nostra passejada, arribarem al Parlament de Catalunya, situat a l’antic Palau del governador, un dels pocs vestigis de l’antiga Ciutadella militar (construïda en acabar la guerra).

Aquest és un recorregut d’exteriors. Només es preveu una breu explicació a l’interior del Centre Cultural del Born, amb una petita pausa de 15 minuts, per tal de poder fer una passejada al voltant de les restes arqueològiques (subjecte als horaris d’obertura del recinte).

No hi ha accés a la zona arqueològica del recinte del Centre Cultural del Born.

DURADA: 3 h

PREU: 24,9

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: A la Plaça de Pau Vila
Hora de trobada: 15 minuts abans de la sortida

Plaça de Pau Vila, Barcelona

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "La Barcelona del 1714"

14 + 6 =

Vius a Catalunya i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?