+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Catalunya

Visita privada pel barri gòtic de Barcelona

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Visita guiada personalitzada! 

**Màxim 8 persones per grup**

Aquesta visita ha estat pensada per a qui vol conèixer i rebre resposta a totes les preguntes de la zona gòtica de Barcelona de manera personal.

El Barri Gòtic està situat al cor de la ciutat de Barcelona. Els romans van fundar Barcino uns pocs anys abans de Crist i la ciutat es va anar expandint al llarg del temps. Barcelona va estar emmurallada durant molts segles, i avui dia encara es conserven vestigis de les muralles romanes i medievals que anirem repassant durant la visita.
Farem un recorregut a peu pels llocs més emblemàtics d’una part d’aquest barri i reviurem més de 2000 anys de la nostra història.
Ens trobarem a la coneguda Plaça de Catalunya. Com no pot ser d’altra manera, començarem la nostra passejada “ramblejant”. Des de la Font de Canaletes baixarem per La Rambla fins a arribar al Pla de l’Ós. Per cert, Rambla o Rambles?… Veniu a la visita i us ho explicarem!
Sabíeu que un escriptor molt famós va estar tancat durant tres dies i tres nits sota les cúpules de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona? Sabeu per què El Palau de la Virreina es diu de la Virreina i no del Virrei? Anirem explicant totes aquestes anècdotes mentre anem Rambla avall. Passarem per davant del mercat de la Boqueria i arribarem al Pla de l’Ós i al Teatre del Liceu. Des d’aquí ens desviarem per anar a parar al Call Jueu i a la Plaça Sant Jaume, des d’on ens enfilarem fins a la Catedral. Just abans, ens aproparem a un mosaic molt emblemàtic fet el 2014, en commemoració dels fets de 1714.
Després de visitar la Catedral –per dins o per fora segons els horaris de missa i de visites– ens aproparem a la Plaça Del Rei, on acabarem la nostra passejada.

*Aquest és un recorregut bàsicament d’exteriors. Només es preveu una petita pausa de 15 minuts per tal de poder entrar a la Catedral (subjecte als horaris gratuïts d’obertura de l’església).

DURADA: 2.30 h

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: A la plaça Catalunya, just davant del Hard Rock Cafè
Hora de trobada: 15 minuts abans de la sortida

Plaça Catalunya, 21

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita privada pel barri gòtic de Barcelona"

13 + 12 =

Vius a Catalunya i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?