+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Les Illes Balears

Misteris i llegendes

Què visitarem?

La història de la ciutat des del punt de vista dels misteris i llegendes.

Descobreix la Palma misteriosa, la història de la ciutat des del punt de vista de les històries més peculiars, misteris i llegendes.

La visita començarà a la Plaça Major, centre de la ciutat, i on es trobava el Tribunal de la Santa Inquisició. A continuació ens dirigirem cap a la zona on es troba el Banc d’Espanya, antic convent de Sant Bartomeu i de les monges de la Misericòrdia on es descobrirà una de les històries d’amor de Palma. Seguidament ens dirigirem cap a la zona de Santa Eulàlia i l’ajuntament on van tenir lloc alguns dels càstigs i execucions més importants i sanguinàries de la ciutat.

A la basílica de Sant Francesc, la història de famílies enemigues ens explicaran el perquè alguns detalls de la basílica.

Marxem cap al barri jueu major on ens aturarem davant l’església de Monti-sion, solar de l’antiga sinagoga i al carrer del vent descobrirem el perquè del seu nom.

Ja quasi per acabar la història de unes dones al convent de Santa Clara i a la Catedral de Mallorca.

I finalment una de les llegendes més curioses de la ciutat que connecta Palma amb Barcelona.

 

 

El recorregut és: Plaça Major – Banc d’Espanya – Barri jueu – Ajuntament de Palma – Plaça de Santa Eulàlia – Basílica de Sant Francesc – Església de Monti-sion o Carrer del Vent – Convent de Santa Clara – Murades de Palma i Palau de l’Almudaina.

(Hi ha aturades que són les mateixes que a l’itinerari de “Palma Emblemàtica o casc antic”, però les explicacions són diferents).

 

**per a grups de màxim 10 persones**

 

**La visita és sempre per exteriors**

 

DURADA:  2 h

HORARI: A les 18:30 h

PREU:  21,7 €

Punt de trobada: Plaça Major
Hora de trobada: 10 minuts abans de la sortida

Plaça Major

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Misteris i llegendes"

3 + 10 =

Vius a Les Illes Balears i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?