+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Londres

Visita privada pel barri d’Hamstead

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Visita personalitzada pel barri d’Hamstead! (màxim 8 persones)

El barri d’Hampstead, està situat, al nord del Gran Londres (són poques les parades d’autobús que ens separen des del famós mercat de Camden Town fins a la nostra destinació).

Hampstead és un (ex) poblet Londinenc, on els seus carrers són enrevessats i una mica costeruts, a banda i banda flanquejats d’alguns pubs, que segurament més d’un visitant desitjarà entrar-hi! Aquesta població compta amb un nombre important de personatges històrics i durant l’itinerari podreu gaudir de la seva arquitectura, que és encantadora! En tota la zona hi podrem veure molts comerços, restaurants i cafeteries, que un cop finalitzada la visita aconsellarem d’anar-hi.
Complementarem la visita amb un trajecte en autobús que ens portarà fins a Kenwood House, que era una residència senyorial del s. XVIII. Us aconsellem dinar-hi o fer el té de les 17 h amb els Scones i la Clotted Cream.

Encara et queda energia? Visita el famós pub Spaniards Inn.

DURADA: 2 h

PREU: 180

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: A la sortida del metro, parada Camden Town.
Hora de trobada: -

Camden High St

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita privada pel barri de Hamstead"

1 + 7 =

Vius a Londres i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?