+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Londres

Visita privada per Westminster i WhiteHall

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Visita privada per Westminster i WhiteHall (máxim 8 persones)!

A 3 km a l’oest de la ciutat Romana, el rei fundà el seu nou Palau i la gran Abadia Reial. Es va fundar el poble del rei, que es va anar transformant en un  barri més polític (els ministeris i les institucions públiques). Allí mateix també trobem el Big Ben i el London Eye. L’arquitectura neoclàssica envaeix l’essència d’aquest barri. No us estranyeu si caminant no veieu el primer edifici neoclàssic d’Anglaterra. Just allà mateix, el 30 de gener de l’any 1649, el rei va ser decapitat.

Més tard, arribarem a Trafalgar Square, als peus del West End, gaudint d’aquests barris on la diversió i l’entreteniment estan garantits.

Al vell mercat de fruites i verdures de Covent Garden s’hi treballava de valent i el Soho era un barri pobre, on la llengua italiana i francesa eren més habituals que l’anglès. -Come on!

DURADA: 3 h

PREU: 180

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: Al nº2 de Victoria Street Westminster
Hora de trobada: _

Westminster, Londres, Reino Unido

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita privada per Westminster i WhiteHall"

11 + 10 =

Vius a Londres i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?