+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Manhattan

Chelsea

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

El barri de Chelsea és una barreja del passat industrial de Nova York i del futur d’aquesta ciutat, el qual conte els nous projectes immobiliaris més importants de Manhattan.

Començarem la visita al Greenwich Village, un dels barris residencials més tranquils i sorprenents del Midtown. Podrem veure-hi, les típiques cases senyorials filmades en qualsevol sèrie americana. Des d’allí anirem al Meatpacking District, on abans era ple de grans escorxadors i mercats alimentaris, i ara hi trobem les botigues de roba més modernes i concorregudes pels novaiorquesos. Després no ens podrem perdre una visita al mercat de Chelsea, on més tard pujarem al High Line, l’antiga via de trens de mercaderies reconvertida en un parc molt original. La via verda ens porta a Hudson Yards, un dels barris més nous de la ciutat i amb unes estructures tan espectaculars com la Vessel l’observatori exterior més alt de Nova York.

DURADA: 2.30 h

PREU: 35

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: Sota l’arc de triomf de Washington Square Park
Hora de trobada: 15 minuts abans de la sortida

Washington Square N, New York, NY 10012, Estats Units d'Amèrica

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Chelsea"

14 + 8 =

Vius a Manhattan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?