+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Munic

Visita Castell de Neuschwanstein

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

En aquest itinerari ens situemal sud de Munic. Aquesta és una excursió fabulosa per conèixer el castell d’un conte de fades, situat a dalt d’un turó i que està rodejat pels Alps. 

Va ser fet construir pel monarca Lluís II de Baviera, també anomenat el rei boig, de fet aquest va inspirar a Walt Disseny pel seu conte de la Bella Dorment. Un castell medieval, d’estil neoromànic construït a finals del segle XIX. 

En aquesta visita coneixerem la vida d’aquest excèntric monarca i el motiu de la construcció d’aquest castell. També podrem gaudir del magnífic paisatge i podrem visitar l’interior del castell.

Recorregut que farem: Trajecte amb tren des de Munic a Füssen (2 hores), des d’allà agafarem un autobús (10 min) fins a les taquilles del castell. Un cop recollides les entrades pujarem fins al Pont de Maria en un autobús i d’allà anirem caminant uns 15 minuts fins a l’entrada del castell contemplant les magnífiques vistes.

A l’entrada al castell visitarem al seu interior i baixarem a peu 25 min. Després tindrem temps lliure per dinar i tornada a Munic amb el tren.

Per aquesta visita és molt important reservar les entrades amb antelació suficient, ja que la

demanda és molt gran.

**Per a grups de mínim 8 persones**

DURADA: 9 h

PREU: 46 € per persona

 

Punt de trobada: Davant la estació central (Hauptbahnhof) davant la oficina de turisme
Hora de trobada: 10 minuts abans de la sortida

Munich Central Station

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita Castell de Neuschwanstein"

4 + 14 =

Vius a Munic i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?