+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Munic

Visita privada per Munic. Descobreix la seva història

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Començarem la visita a l’esplèndida Königsplatz (plaça del Rei) que destaca per la seva arquitectura clàssica, la qual va ser utilitzada durant l’Alemània Nazi per Adolf Hitler. S’hi van organitzar desenes de desfilades militars i commemoracions cap al dictador. A continuació veurem la Führerbau (casa del Fürher) coneixerem la “Capital del Moviment Nazi” avui en dia coneguda com a Munic. Continuarem caminant passant pel monument a les víctimes del nacional socialisme i la plaça dels Wittelsbach fins a arribar a l’Odeonsplatz on contemplarem la Loggia dels mariscalsl’església dels teatins i el Palau Reial (Residenz). Passarem pel carrer dels tramposos fins a la Max-Joseph- Platz on es troba la prestigiosa òpera de Munic i la famosa Avinguda de Maximilianstrasse, el carrer més elegant de la ciutat. Des d’aquí veurem la Catedral Frauenkirche que és símbol de Munic i que compta amb dues torres que són visibles des de molts punts de la ciutat. Passarem per l’Alter Hof una plaça tranquil·la on es trobava l’antiga residència dels Reis Bavaresos i arribarem fins a la Hofbräuhausla cerveseria més famosa de Munic. Després ens endinsarem al Viktualienmarkt, que és el mercat més gran i concorregut de queviures. Veurem també l’Alter Peter que és l’església més antiga de Munic, i passejarem per l’Antic Ajuntament on acabarem la nostra visita a la coneguda Marienplatz, situada al cor de la ciutat i on es troba el Nou Ajuntament d’estil neoclàssic i el seu conegut carilló.

 

DURADA: 3 h

PREU: 23 € per persona

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: A la Plaça Königsplatz, davant la porta del museu Lenbachhaus
Hora de trobada: 15 minuts abans de la sortida.

Luisenstraße 18 Munic

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita privada per Munic. Descobreix la seva història"

10 + 3 =

Vius a Munic i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?