+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia a Chacchobén i la llacuna dels 7 colors de Bacalar

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Bacalar, una de les llacunes més boniques de Mèxic! Excursió pensada pels que volen conèixer La Gran Costa Maia on visitarem la increïble llacuna dels 7 colors de Bacalar i la zona arqueològica de Chacchoben. Una zona arqueològica envoltada de selva i el Poble Màgic de Bacalar, allunyat del turisme de masses on podrem relaxar-nos a la llacuna i gaudir del meravellós paisatge que ens regala el Carib Mexicà.

 

Visita Chacchobén: va ser l’assentament de major importància en la Regió dels Llacs, l’ocupació de la qual es va iniciar el 300 d.c.. Veurem les estructures de diferents rangs, entre els quals sobresurten els conjunts anomenats Gran Basament, les Vies i el Grup II. El caràcter dels grups arquitectònics correspon fonamentalment al cívic i religiós. La visita a les ruïnes serà d’aproximadament una hora i mitja.

Passeig amb llanxa Bacalar: Continuarem el camí cap a Bacalar, «llacuna dels 7 colors» coneguda també per una llarga història d’esdeveniments relacionats amb els pirates que solcaven els mars del Carib. Farem un recorregut en llanxa d’aproximadament 2 hores on veurem el “Cenote Negre, Cenote Esmeralda, Cenote Cocalitos, l’Illa dels ocells, laTravessia pels ràpids, el Canal dels pirates i el Fort de Sant Felip”

Per finalitzar i ja al moll de la llacuna tindrem temps per relaxar-nos, donar-nos un bany, i menjar tranquil·lament en un dels restaurants situats a la vora de la mateixa.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l’hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Passeig en llanxa.
  • Esmorzar i aigües.
  • Menjar i beguda.
  • Entrada a Chacchobén.
  • Impostos.

**Propines no incloses en el preu**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

**Mínim de 4 persones per excursió**

DURADA: 12 h aproximadament

PREU ADULT: 133 €

PREU NENS: 100 €

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament. 

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 7 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a Chacchobén i la llacuna dels 7 colors de Bacalar"

4 + 1 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?