+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia a Chichén Itzá, Cenote, Hacienda i Valladolid

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Chichén Itzá la ciutat dels bruixots de l’aigua! Coneixerem la majestuosa Zona Arqueològica de Chichén Itzá, que és una de les ciutats maies més visitades del món, visitarem també una hisenda mexicana i nedarem en un increïble cenote. Per finalitzar recorrerem els pintorescos carrers de la ciutat de Valladolid.

  • Zona arqueològica de Chichén Itzá:  Et recollirem a l’hotel i anirem a conèixer una de les 7 meravelles del Món! Chichén Itzá és un dels majors centres restaurats de la Península de Yucatán, amb més de 1.000 anys d’història. Va ser un dels centres polítics, religiosos i militars més importants del món maia. Al seu interior, podrem gaudir de les seves grans esplanades i visitar diversos edificis que han sobreviscut al pas del temps. L’observatori, el temple dels guerrers, el castell de Kukulkán i les mil columnes són algunes de les estructures que formen part del grandíssim recinte de Chichén Itzá. La visita a la zona arqueològica té una durada aproximada de 3 hores.
  • Cenote i Hacienda: Els cenotes són una mena de piscina natural sobre el sòl formada per aigües subterrànies i aqüífers que els maies creien que era l’entrada a l’inframón. Gaudirem d’aquest espectacular cenote d’aigües blau turquesa per aproximadament una hora. Visitarem també, sense abandonar el cenote, una petita “hacienda de henequén”, antigament coneguda com a “or verd”. Aquesta reuneix en la seva història els tres grans períodes del passat de Yucatán; la vida prehispánica, la colonial i l’auge de l’henequén de finals del segle XIX i principis del segle XX. Avui dia és un parc turístic on podrem degustar els seus plats típics com la cochinita pibil, llomets de Valladolid, Poc Chuc, entre altres opcions de la regió.
  • Ciutat de Valladolid: Continuarem el nostre viatge per Valladolid, una de les ciutats més antigues de la Península de Yucatán. Aquesta és molt important per la ciutat de Mèxic i per ells és nomenada com “la ciutat Heroica”, amb diferents esdeveniments destacats com la guerra de castes i la primera espurna de la revolució mexicana. Recorrerem els seus carrers colorits i plens de vida, veurem la Catedral de Sant Servacio, el Centre Històric i el convent de Sant Bernardí de Siena amb el seu estil franciscà. Un cop finalitzada la visita tornarem a l’hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Recollida a l’hotel
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Esmorzar i aigües.
  • Menjar (bufet) + 1 beguda.
  • Entrades a Chichén Itzá i Cenote.

 

**Propines no incloses en el preu**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

**Mínim 4 persones per grup**

DURADA: 12 h aproximadament

PREU PER ADULT: 99 €

PREU PER A NENS: 73 €

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament. 

 

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 5:30 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a Chichén Itzá, Cenote, Hacienda i Valladolid"

10 + 3 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?