+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia a Holbox, Yalahau i a la “Isla de la Pasión”

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Holbox és un petit paradís al Carib Mexicà. Aquesta població pesquera conserva els seus carrers de sorra blanca i encara compta amb les clàssiques construccions maies, cabanes acolorides i cases de fusta amb sostres de palma. L’Illa posseeix meravelloses platges de sorra blanca i paisatges naturals excepcionals. Una excursió que no et pots perdre durant la teva estada a Rivera Maia!

“Chiquilá i Yalahau” Des de la població de Chiquilá farem un recorregut pels voltants d’Holbox amb llanxa. Farem una primera parada a un “cenote d’aigua” anomenat Yala-Hau, on podrem nedar i gaudir dels beneficis saludables i curatius d’aquest oasi natural.

“Isla de la Pasión”  Després anirem cap a “l’Illa Passió” des d’on gaudirem d’una vista als increïbles bancs de sorra. Aquest lloc et convida a la relaxació total, gaudint de la suau sorra i les seves platges verges, en contacte profund amb la natura. Podrem veure la gran varietat d’aus, rèptils i mamífers com ara, corbs marins, pelicans, iguanes, fins i tot dofins en llibertat i en funció de la temporada que sigui, veurem flamencs.

“Isla Holbox”  Continuarem cap a l’Illa d’Holbox. Tindrem temps lliure perquè pugueu gaudir de la platja, anar a passejar o quedar-vos a un club de platja descansant. En acabar de menjar, farem un últim passeig pel centre de la ciutat i ens dirigirem a la molla per tornar a Chiquilá on ens estarà esperant el nostre transport per anar de retorn al vostre Hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l’hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat, assegurat i amb A/A.
  • Peatge autopista.
  • Menjar i aigües.
  • Dinar i una beguda.
  • Entrada al “Ojo de Agua Yalahau”.
  • Passeig en llanxa per Holbox.
  • Impostos.

**Propines no incloses en el preu**

**Calçat esportiu, xancles pel cenote, banyador, tovallola, roba de recanvi, protector solar i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

**Mínim 4 persones per grup**

DURADA: 10 h aproximadament

PREU PER ADULT: 110

PREU PER A NENS: 95 €

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament. 

 

 

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 7:00 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a Holbox"

15 + 15 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?