+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia a “Isla Contoy i Isla Mujeres”

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Passa un dia increïble a l’Illa Contoy! Aquesta aventura està destinada pels amants de la natura, el blau de la mar Carib i les platges de sorra blanca. Contoy va ser declarada al 1.961 com a Reserva Natural i Refugi de la Fauna Nacional, compta amb més de 5,000 hectàrees de flora i fauna. Sens dubte, un autèntic paradís!

“Isla Contoy”: En primer lloc, iniciarem d’excursó direcció al “Muelle de Cancún”, on farem una pausa. Tindrem temps de fer un petit esmorzar a les instal·lacions i us explicarem com es durà a terme l’excursió. 

Seguidament, ens dirigirem cap a l’Illa Cantoy. Coneguda com “l’Illa dels ocells”. És la llar de més de 150 espècies d’aus sent el refugi més important d’aus marines del Carib Mexicà. 

Abans d’arribar a l’illa, trobarem l’escull Ixlaché que marca l’inici de la segona barrera d’escull més llarga del món, el Gran Escull Mesoamericà. Aquí, farem una parada de 20-25 minuts per fer “snorkel” i podrem veure el meravellós món submarí que té aquest lloc tan increïble. 

Un cop a l’Illa Contoy, durant 3 hores, farem una visita a peu per senders plens de manglars verges, visitarem el museu i la torre escènica on podrem apreciar des de les altures, la llacuna dels ocells i les seves meravelloses vistes. També podrem gaudir de la paradisíaca platja de sorra blanca i aigües turquesa.

Després de visitar l’illa, ens dirigirem a gaudir d’un deliciós bufet de peix a la brasa, acompanyat amb fesols, arròs, amanida de fruites i de verdures, pa, puré de patata, espaguetis, “totopos”, cerveses, aigua i refrescos.

“Isla Mujeres”:  L’aventura continuarà, i la pròxima parada serà a “Isla Mujeres”. Es tracta d’una petita població de 8 km de llarg i mig d’ample situada davant de Cancún. Atracarem a l’embarcador on disposarem de temps lliure per passejar per la bonica i acolorida illa amb els seus petits carrers i cases típiques del Carib. 

A les 16:00 h tornarem a Cancún i des d’allí us deixarem al vostre hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

 • Recollida a l’hotel.
 • Vehicle turístic autoritzat i assegurat i amb A/A.
 • Passeig amb vaixell.
 • Visita a Contony.
 • Visita a “Isla Mujeres”.
 • Esmorzar i dinar bufet.
 • Barra lliure al vaixell.
 • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
 • Armilla, tub i ulleres per bussejar.

 

NO INCLÒS AL PREU

 • Propines ni extres personals.
 • Impost de reserva 12 USD per persona. Es paga durant el Tour.

 

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres, càmera fotogràfica i moltes ganes de passar-ho bé**

DURADA: 10 h aproximadament

PREU PER ADULT: 128 €

PREU PER A NENS: 99 €

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament. 

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 7:00 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a "Isla Contoy i Isla Mujeres""

3 + 7 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?