+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i Yucatan

Excursió d’un dia a Sian Ka’an i Punta Allen amb llanxa

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Sian Ka’an: Els maies li van donar el nom de Sian Ka’an que significa “on neix el cel”. Aquesta reserva de la Biosfera va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1986. Un increïble lloc on es barreja el blau turquesa del mar i el verd intens de la selva. La reserva natura, és sens dubte, un dels tresors de la Riviera Maya que no et pots perdre!

Reserva natural Sian Ka’an Us recollirem al vostre hotel per dirigir-nos a la nostra base de Talum on us explicarem el funcionament de l’excursió. D’aquí ens dirigirem a la reserva natural, entrarem per l’Arc de Sian Ka’an. Farem uns 8 km fins a arribar al moll de la llacuna Campechén, on ens esperaran capitans nadius. Ens donaran un petit snack consistent en aigües fresques i “quesadillas.

Llacunes de Sian Ka’an Ara sí, comença el ‘safari marí’ a les nostres llanxes ràpides per a 6 persones. A la Reserva de Sian Ka’an es poden trobar 103 espècies de mamífers i 336 aus, sent així, un gran refugi per a aus com airons, espàtules, garses i també cocodrils, jaguars, pumes, ocelots, tapirs i micos, entre altres espècies. 

*Això no significa que els vegem tots.

Punta Allen amb llanxa: Arribarem a Punta Allen, poble molt petit de pescadors, i farem el canvi de llanxa. Passarem per les llacunes per arribar al Mar Carib. Aquest recorregut es realitzarà en un període de 3 hores aproximadament. Veurem tortugues marines i dofins en el seu hàbitat natural. I farem “snorkel” al segon escull de corall més gran del món. Abans d’acabar el recorregut marí, els capitans ens portaran a una paradisíaca piscina natural on ens podrem relaxar i banyar-nos a les aigües tan cristal·lines del carib.

Per dinar, anirem a un restaurant, on a més del bufet, es podrà sol·licitar Llagosta (no inclosa en el preu).

Finalment, els nostres capitans, ens acompanyaran de nou per la reserva natural amb la llanxa ràpida, i anirem al moll de la llacuna de Campechén. Allà ens estarà esperant el nostre transport terrestre per tornar a l’hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

 • Recollida a l’hotel.
 • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
 • Vehicle turístic autoritzat,  assegurat i amb A/A.
 • Passeig amb llanxa a la Reserva Natural.
 • Passeig amb llanxa per Punta Allen.
 • Armilla, tub i ulleres per bussejar.
 • Aigua fresca i “quesadillas”.
 • Aigua per reomplir durant tot el recorregut. (Es recomana portar una ampolla de l’hotel ja que no es reparteix plàstic en la Reserva).
 • Dinar i begudes (no alcohol).
 • Inclou impost federal 6 USD

NO INCLÒS AL PREU: 

 • La Llangosta
 • Les propines

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable, efectiu per a possible compres i moltes ganes de passar-ho bé**

DURADA: 10 h aproximadament

PREU ADULT: 151

PREU PER A NENS: 140 €

 

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 6:00 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a Sian Ka'an i Punta Allen amb llanxa"

11 + 9 =

Vius a Rivera Maia i Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?