+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia a Tulum, Cobá i Cenote

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Visitarem la zona arqueològica de Tulum, una de les ciutats maies més visitades del món i la ciutat maia de Cobá que compta amb la piràmide més alta de Quintana Rosego. Coneixerem els cenotes, el Mar Carib i l’exquisida gastronomia mexicana.

  • Tulum:  Situat a la vora del mar, podrem observar la muralla i el temple del Déu del vent, estructures de caràcter defensiu i estratègic. En aquest punt disposarem d’uns 45 minuts per donar-nos un bany en una de les millors platges del món i un dels llocs més fotogènics de la Rivera Maia. Aquí es barreja cultura, història, relax i diversió.

 

  • Zona arqueológica de Cobá:  Continuarem cap a Cobá, que en maia significa “aigües agitades pel vent”, nom donat per l’entorn en què es troba la ciutat, envoltada de 5 llacunes naturals.

El lloc està format per un gran complex de ruïnes i la piràmide Nohuch Mul de 42 metres d’altura, és de les estructures més altes de Quintana Roo. Passejarem per la selva per admirar els nombrosos edificis restaurats i per molts altres encara coberts per la selva, el que fa que aquesta ciutat sigui un lloc màgic. El recorregut té una durada aproximada de dues hores. 

* Baixant del Nahoch Mul, tots aquells que vulguin contractar i arribar a la sortida amb un Bici Taxi podran fer-ho.

 

  • Cenote Tamkach-ha: Després de dinar, ens dirigirem a un dels cenots de la zona amb una profunditat de 4 a 35 metres. Aquest és de tipus tancat i us deixarà sorpresos el color verd jade de les seves aigües cristal·lines, on podrem prendre un bany i bussejar. Pels més atrevits aquest té dos trampolins de 5 i 8 metres. En finalitzar el bany, ens dirigirem a l’hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l’hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Esmorzar i aigues.
  • Menjar (buffet) + 1 beguda.
  • Entrades a Tulum, Cobá i Cenote.
  • Impostos

 

**Propines no incloses en el preu**

**Mínim de 4 persones per grup**

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

DURADA: 10 h aproximadament

PREU ADULT: 84 €

PREU NENS: 66 €

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 7:00 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia a Tulum, Cobá i Cenote"

14 + 1 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?