+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Rivera Maia i el Yucatan

Excursió d’un dia “Nedar amb el tauró balena”

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

El Tauró Balena és el peix més gran que existeix avui en dia al planeta, pot créixer fins als 15 metres de longitud i pesar més de 20 tones. Aquest prefereix l’aigua superficial càlida, una de les principals raons per les quals hi ha tants taurons balena a les aigües del Carib. Sens dubte, bussejar amb els taurons balena és una experiència única i inoblidable. 

De l’hotel anirem fins a Cancún. Un cop a les nostres instal·lacions, farem un petit esmorzar  i ens donaran les instruccions del tour, juntament amb les mesures de seguretat a seguir. 

Un cop realitzada la xerrada, ens dirigirem a l’embarcació per la recerca de l’impressionant tauró balena. El bany es realitzarà per parelles i amb un guia capacitat. Aquest tindrà una durada aproximada de 3 hores.

Continuarem la nostra visita i ens dirigirem cap a l’escull de corall  de “Isla Mujeres” per bussejar en aquest increïble lloc ple de vida. 

La nostra última parada serà a la Platja Nord, una de les platges més boniques del món. El capità ens tindrà preparat “ceviche” per degustar aquest plat típic.

Des de la Platja Nord, tornarem a moll de Cancún per agafar el nostre transport de retorn a l’hotel.

 

INCLÒS AL PREU:

  • Recollida a l’hotel.
  • Guia certificat de parla CATALANA durant tot el circuit.
  • Trasllat en vehicle turístic autoritzat i assegurat.
  • Armilla, tub i ulleres per bussejar.
  • Esmorzar i aigües.
  • “Ceviche”
  • Passeig amb llanxa 

NO INCLÒS AL PREU:

  • No inclou 10 USD d’impost marítim.
  • Les propines

**Cal portar calçat esportiu, xancletes, banyador, tovallola, roba de recanvi, protectors solars i anti-insectes biodegradable i efectiu per a possible compres**

DURADA: Menys de 8 h aproximadament

PREU ADULT: 155 €

PREU NENS: 140 €

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 30 dies abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament. 

Punt de trobada: Recollida a l'hotel
Hora de trobada: A les 7:00 h

Yucatan, Mexico

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Excursió d'un dia "Nedar amb el tauró balena""

14 + 13 =

Vius a Rivera Maia i el Yucatan i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?