+34 635 86 74 99 / +34 93 393 01 75 info@guies.cat
Turisteja a Tòquio

Visita guiada per Harajuku, Takeshita, Akihabara i Omotesando

Què visitarem?

**Contacta amb nosaltres per sol·licitar disponibilitat**

Començarem la visita pel barri de Harajuku on visitarem el Parc de Yoyogi, i on també es troba el Meiji, un dels santuaris xintoistes més famosos de la ciutat de Tòquio. Posteriorment, a la mateixa zona, caminarem pel Carrer Takeshita, zona de moda urbana juvenil, i també passejarem pel popular carrer d’Omotesando.

Després ens dirigirem al barri d’Akihabara, famós per tot el que està relacionat amb la Cultura Otakua (Manga i Anime) i on estan concentrades la majoria de botigues relacionades amb l’electrònica. També aprofitarem per dinar i conèixer algun restaurant d’aquesta zona. Un cop acabem la visita per aquest barri, passarem a visitar el modern barri de Shinjuku i la seva zona de gratacels. A més a més, aprofitarem per pujar a la Torre de l’Ajuntament i veure les extraordinàries vistes de la ciutat de Tòquio.

Per finalitzar, visitarem el barri de Shibuya, famós pel seu encreuament de vianants (un dels més transitats del món) i veurem l’estàtua del famós gos fidel Hachiko.

DURADA: 8 h

PREU: 69

Gratis! Cancel·la sense despeses fins 72 hores abans de l’activitat. Si cancel·les amb menys temps, arribes tard o no et presentes, no s’oferirà cap reemborsament.

Punt de trobada: Al barri de Harajuku
Hora de trobada: A concretar

Barri de Harajuku

Consulta la disponibilitat de guies en català o demana més informació per l'itinerari "Visita guiada per Harajuku, Takeshita, Akihabara i Omotesando"

14 + 10 =

Vius a Tòquio i coneixes la ciutat?

Vols ser guia en català?